Bel 071 528 91 27

Welkom bij Toeter Gadgets

Profisti

Profisti

De ontwerpers Fons van Dommelen en Ed van Rosmalen van de Prosfisti figuren proberen het wezen van de ware professional weer te geven, van het ware vakmanschap, het echte ambacht: altijd bezig, soms wat chaotisch, maar altijd volledig toegewijd.

Ieder beeldje van Profisti is uniek te noemen. Het is gemaakt van polyresin. Het gebruik van dit materiaal zorgt er voor dat ieder beeldje met de hand gegoten wordt om daarna ook nog eens met de hand beschilderd te worden. Doordat polyresin (een combinatie van polyester en steen) vloeibaar gemaakt kan worden zijn veel details zichtbaar te maken. Hoe meer u kijkt naar deze beeldjes hoe meer grappige details er zichtbaar worden. De serie van Profisti heet niet voor niets the comic art for real professionals.

Uit deze beroepen serie komt onder andere ook nog een huisarts , een slager, een chirurg, een tandarts, een verpleegster, een brandweerman, een agent, een fotograaf, een huisman, een fotografe, een chef-kok, een kapper, een loodgieter, een schilder, een metselaar, een kapster, een barkeeper, een klusjesman en ga zo maar door.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina