Bel 071 528 91 27

Welkom bij Toeter Gadgets

Blog

20-05-2018

Creatieve Workshop met High Tea

Vandaag onze eerste Creatieve Workshop met High Tea gehad. We kunnen wel zeggen...het was een geslaagde middag. Lijkt het jou ook leuk om zo'n bordje te maken en wil je ook een keer meedoen aan een Workshop met High Tea? Stuur dan een email naar info@toetergadgets.nl. De kosten hiervan bedragen €39,95 p.p.

WSHT   WSHT

WSHT   WSHT

WSHT   WSHT


03-08-2016

Verhuizing Toeter Gadgets

Begin 2016 hebben we besloten om met Toeter Gadgets en Garage Toeter uit te breiden en alles op 1 locatie te houden. Op 1 april is het zover en worden de contracten ondertekend.

Het wordt een hele klus om de panden naar onze smaak in te richten want de vorige huurders hebben er een ontzettende rommel van gemaakt en aan ons de taak om alles weer netjes te krijgen. Dit brengt een heuse verbouwing met zich mee. Het is de bedoeling dat vanaf 2 augustus de deuren van Toeter Gadgets open gaan op de Amphoraweg 16A en Garage Toeter op Amphoraweg 16A/C, 2332 EE LEIDEN. De bovenverdieping van 16A wordt omgebouwd tot magazijn en beneden komt de showroom/winkel. Helaas hebben we met de bovenverdieping tegenslag en al onze vrije uurtjes gaan op aan het verbouwen. Afspraken met elektricien en stukadoors gemaakt en deze kunnen pas eind augustus op de bovenverdieping beginnen.

 Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A   Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A   Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A   Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A   Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16Av Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A

 Dan gaan we beneden maar alvast verder. Alles is hier paars en wit. Geen onaardige kleuren, maar niet geschikt voor onze showroom/winkel. Dus aan de arbeid en de kozijnen van de showroom/winkel schuren. 

 Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A

Ook het kantoor heeft een opknapbeurt nodig. 

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16Av

De kozijnen zijn geschuurd, dus kunnen we gaan beginnen met het verven van de muren en kozijnen van de showroom/winkel.

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16Av 

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16Av Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A showroom

De muren en kozijnen zijn geverfd. Nog even de laatste oneffenheden wegwerken en we kunnen de rolgordijnen op maat maken en ophangen in de showroom.

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A showroom Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A showroom Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A showroom 

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A showroom Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A showroom

De showroom is afgeplakt en nu verder aan de trap en de rest van de winkel. 

Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A winkel Verbouwing Toeter Gadgets Amphoraweg 16A winkel

Inmiddels is het 2 augustus geweest en zijn we nog niet klaar, maar wel open. Gelukkig vinden de klanten het geen bezwaar om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe pand en gelijk wat inkopen te kunnen doen. Overdag staan we paraat voor onze klanten en ’s avonds kunnen wij gelukkig gewoon verder met verbouwen. Het gaat allemaal gestaag, maar iedere handeling is er één en inmiddels zijn we druk bezig om de trap te schuren en kaal te halen. 

 


 

 

20-09-2015

Woon- en mode accessoires beurs

Onderweg naar de beurs om te kijken naar de vele leuke nieuwe producten en leveranciers die aanwezig zijn. Het is voor ons de ideale kans om weer leuke en onderscheidende inkopen te doen voor de belangrijke maanden oktober, november en december.

Eenmaal aangekomen op de beurs, kijken we onze ogen weer uit. Zoveel nieuwe producten…..

Bij de ene distribiteur komen we o.a. deze leuke tassen tegen.

Minions London Solapa H.tasMinions London Basic tas

En bij de volgende komen we deze leuke metalen borden tegen.

Tin Sign 20x30 BMW Isetta CarTin Sign 30x40 Mini Cooper Green

Verderop komen we ook te gekke portemonnees tegen. 

Nummerborden heren portemonnee

 Muzieknoten portemonnee

 Beach portemonnee

Surfbord dames portemonnee

 Dames portemonnee London

We worden er een beetje hebberig van, maar aan het einde van de dag hebben we weer veel leuke producten gezien en ingekocht. Nu alvast voorbereidingen treffen voor de feestdagen en binnenkort worden deze nieuwe producten verwacht.

 


 

 14-09-2015

Dagje knutselen

Vandaag lekker een dagje aan het knutselen geweest. Wat ontwerpen gemaakt om te kijken of het lukt en al zeg ik het zelf, het is aardig gelukt.

Eerst begonnen met een paar klompen. Deze geschuurd, een neutraal kleurtje gegeven en een tekst uitgezocht. De tekst op de computer bewerkt, verwerkt en op de klompen gemaakt. Dit is een voorbeeld, maar dat kan met elke tekst/afbeelding die u wenst.

Fiat klompen

Toen een shirt uitgezocht, leuke tekst bedacht en weer op de computer bewerkt, verwerkt en op het shirt gestreken. Dit is ook een voorbeeld, maar kan met elke tekst/afbeelding die u wenst. 

Cameo shirt

Teksten en/of afbeeldingen kunnen ook op andere voorwerpen gemaakt worden. Voor informatie of bestellingen: stuur een email naar info@teotergadgets.nl  


 

 

24-08-2015

Internationale Zomer Oldtimerbeurs. 

In het weekend van 22 en 23 augustus hebben wij op de Internationale Zomer Oldtimerbeurs voor Automobielen & Cabrio's - Motoren & Bromfietsen in Autotron Rosmalen gestaan. Dit was voor ons een hele happining. Op vrijdagmiddag de bus volgeladen en richting Rosmalen gereden. Daar hadden wij de gelegenheid om van 14.00 tot 20.00 uur onze kraam in te richten. 

Nadat de stand was ingericht hadden we een kraam van bijna 9 meter.

Opbouw stand Autotron Rosmalen

Zaterdagochtend al weer vroeg aanwezig. De bezoekers staan om 9.30 uur al te wachten, maar de deuren gaan pas om 10.00 uur open. Nog even de laatste artikelen netjes neerzetten en het evenement kan voor ons gaan beginnen. 

Rosmalen

Op zaterdag waren er hoofdzakelijk mannen die nauwelijks oog hadden voor onze gadgets, maar alleen geïnteresseerd waren in de auto’s (die overigens heel mooi waren) en onderdelen.

Zondags kwamen de vrouwen mee en dat was duidelijk te merken. Zij waren ook geïnteresseerd in de auto’s, maar vooral in onze gadgets, wat wij geen probleem vonden en hadden het direct een stuk drukker dan zaterdag.

Dit was voor ons een energieke ervaring en wij zullen zeker op de volgende beurs aanwezig zijn.  


 

  28-07-2015

Nieuwe producten uitzoeken.

Vandaag enkele groothandels bezocht en weer allerlei leuke producten ingekocht.

Allereerst naar de kinderkleding groothandel waar we een nieuwe lijn van VinRose kinderkleding hebben ingekocht. Waaronder dit leuke roze shirt met een vrolijke “Hippie Bus”print en korte mouwen. Het “Hot-Pink” shirt heeft een print welke is versierd met strass steentjes en de bus heeft honden als passagiers.

 VW T-shirt-Bus-Hot Pink

Zo ook een stoer T-shirt met een mooie olie-wassing. Dit shirt heeft een trendy print van een oldtimer in een roestige kleur op het voorpand en verkrijgbaar in 3 kleuren en verschillende maten.

Shortsleeve-Uptown Oldtimer GreenINDIGO DONKER BLAUWShortsleeve-Uptown Oldtimer Ignazio Bleu

Een mooi T-shirt in een slubyarn katoen met een grappige print “Earl Motor Whoops” op het voorpand. Het shirt heeft een V-hals en een borstzakje met knoopsluiting. De mouwen en achterpas zijn voorzien van een voering van beige katoen. De mouwboorden zijn omgeslagen. Verkrijgbaar in verschillende maten.

T-shirt-Earl Motor Whoops

Een soepele sweater van gemêleerde groene sweatstof. De raglanmouwen zijn voorzien van elleboogpads in hetzelfde materiaal en het voorpand bevat een stoere opdruk van een motor. De halsboord en zomen zijn afgewerkt met een smalle boord.

Sweater-Hektor Motor Ivy Green

Stoere, katoenen longsleeve in mooie groentint. Voorzien van een vintage fietsprint op de voorzijde. Verkrijgbaar in verschillende maten.

T-shirt-Marcus Fiets Aquifer

VinRose longsleeve met een vrolijke gele VW T2 bus met tekst op het voorpand

Longsleeve Jonas Gele Bus

 

Shirts zijn op voorraad, maar staan nog niet online. Heeft u interesse: bel of mail ons. 

Daarna door naar de stoffengroothandel en enkele rollen stof ingekocht om kussens te produceren. Wij maken onze kussens zelf en zijn steeds op zoek naar nieuwe, leuke en te gekke stoffen. 

Vespa stof

Fiat 500 stof

Kussens

 


 

12-07-2015

Keverdag Schagen.

Op 12 juli 2015 stonden wij tijdens het grootste luchtgekoelde Volkswagen evenement van Noord-Holland in Schagen. Dit is een jaarlijks terugkomend evenement van de Keverclub Noordholland.

Vorig jaar stonden wij daar ook met een kleine kraam. De organisatie was zo enthousiast over onze producten dat zij ons hadden uitgenodigd om in 2015 terug te komen. In 2014 was het ons zo goed bevallen dat we besloten hadden om dit jaar terug te komen en ook het evenement te sponseren. Inmiddels was ons assortiment al zo ver uitgebreid dat we daar met twee marktkramen stonden.

Al vroeg in de ochtend konden we beginnen met het inrichten van ons “winkeltje” en langzaam aan kwamen de Kevers al het terrein opgereden. Onder het genot van een kop koffie en de gezellige muziek die door de winkelstraat klonk hadden we een geslaagde dag.

Keverdag Schagen 2015

Op het moment dat het even stil was aan onze kraam was het een genot om naar al die mooie varianten Kevers, T1 en T2 bussen te kijken.

Keverdag Schagen Volkswagen

Ondanks dat we een paar kleine regenbuien hebben gehad, was het een hele gezellige dag. Wellicht staan wij er volgend jaar weer. 


 

 29-04-2015

De webshop is online en wat nu?

 

Nu de website online is, blijven we niet stilzitten en gaan we op zoek naar nieuwe, leuke, gekke en maffe gadgets en cadeaus.

 

We komen in het land van Pasta, Pizza en Plezier. Daar vinden we o.a. Fiat 500 en Vespa. 

Allereerst komen we bij het icoon “Fiat 500”.

Van eierdopje tot mok en van lamp tot deurmat. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er. 

EierdopjeMokLampDeurmat

 

Zo gaan we door naar de "Vespa"

Vooral de Vespa gadgets zijn een lust om naar te kijken en van te genieten. Zit je aan je bureau een reis uit te zoeken naar het geweldige land Italië dan hoort deze fantastische USB FlashDrive 8GB er natuurlijk bij. Deze zijn te verkrijgen in 3 verschillende kleuren: Blauw, geel en rood. 

Blauwe USB stickGele usb stickRode usb stick

Dit is nu een kleine greep uit ons assortiment, maar we blijven verder zoeken naar nieuwe gadgets en cadeaus.