Bel 071 528 91 27

Welkom bij Toeter Gadgets

DHL Parcelshop

DHL Parcelshop

TG DHL Parcelshop

DHL Parcelshop

Online winkelen en verkopen is nu een stuk makkelijker. Bij ons als DHL Parelshop kunt u pakketten afhalen of versturen op het moment dat het u uitkomt.

Pakket ontvangen

Heeft u online een bestelling gedaan en wilt u het pakket ophalen op het moment dat het u uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL Parcelshop. Zodra het pakket bij ons klaar ligt ontvangt u automatisch een melding per e-mail of sms. Wanneer het pakket na twee dagen niet bij ons in de winkel is afgehaald ontvangt u een herinnering. Na vijf dagen ontvang u nog een herinnering. Als het pakket na zeven dagen nog niet bij ons in de winkel is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar de webshop. Voor het afhalen is legitimatie (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

Pakket versturen

Met DHL Parcel kunt u als consument of kleine webwinkelier pakjes versturen van DHL Parcelshop naar DHL Parcelshop of naar ieder huisadres. Maak eenvoudig uw zending aan op dhlparcel.nl. Betaal online, print het aangemaakte pakketlabel uit en plak deze op het pakket. U geeft het pakket af in onze winkel. Online en via e-mail of sms houdt DHL u op de hoogte van de status van uw pakket.

Pakket retour sturen

Ook voor het retour zenden van uw bestelling bij de aangesloten thuiswinkelorganisaties, kunt u gebruik maken van de diensten van onze DHL Parcelshop.

Openingstijden DHL Parcelshop

Maandag t/m Vrijdag : 8.00 – 18.00
Zaterdag : 09.00 – 15.00
Zondag : Gesloten
Feestdagen : Gesloten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.